Best Marketingbureau

Websites

visitekaartje of bezoekersmagneet?

De eindbestemming


Welke strategie u ook hanteert, in de meeste gevallen is de eindbestemming uw website. De plek waar uw klant op zoek gaat naar meer informatie, interessante artikelen en een bepaald gevoel van betrouwbaarheid. Kan uw (toekomstige) klant dit terugvinden op uw website?

 

Functie Ontwerp CMS Projectbegeleiding

Best Marketingbureau

Functie

U wilt een nieuwe website maar vraagt zich af waar te beginnen. Om een waardevolle website te ontwikkelen moet eerst het doel duidelijk zijn. Moet de website fungeren als online visitekaartje, wilt u uw klant graag waardevolle informatie verschaffen of zoveel mogelijk aanvragen genereren? 

 

Wat is de functie van uw website?

Ontwerp

De meest efficiënte manier om een website te ontwikkelen is door het ontwikkelen van een template. Zo kunnen we snel schakelen, uw wensen moeiteloos meenemen en met een duidelijk plan starten aan de ontwikkelfase met kant-en-klare assets voor de programmeur.

 

Onze website kan wel een update gebruiken

Best Marketingbureau
Best Marketingbureau

CMS

Ondanks dat wij u graag helpen, begrijpen we ook dat u inhoudelijke content zelf moet kunnen aanpassen. Neem een uitzondering op de openingstijden, nieuwsitems of een banner op de homepagina. Daarom wordt uw website ontwikkeld op een CMS (Content Management Systeem). 

 

Lijkt ons handig om zelf de website te kunnen bijhouden!

Projectbegeleiding 

Wij bewaken en begeleiden met energie uw (website)projecten. Samen maken we een plan van aanpak, stellen we doelen en streven we naar een eindresultaat waar u blij mee bent en wij met trots onze handtekening onder plaatsen!

 

Een vast aanspreekpunt vinden we prettig

Best Marketingbureau