best-noordwijkerhout-marketing-laptop

Marketing

on- en offline reclame.

Wel eens van gehoord


De termen marketing en communicatie klinken voor velen bekend in de oren maar blijft desondanks vaak wollig. Wij als bedrijf uit de Bollenstreek houden niet alleen van aanpakken maar ook van duidelijkheid. Daarom zijn onze diensten eenvoudig.

 

Strategie Content Social media Nieuwsbrieven

best-noordwijkerhout-marketing-strategie

Strategie

Om een strategie te kunnen bepalen is er één vraag het belangrijkst; "Wat is het doel van marketing & communicatie binnen uw bedrijf?". Dit kan simpelweg betekenen meer naamsbekendheid, meer leads of de relatie met uw klanten verbeteren. Het maandelijks versturen van een structurele nieuwsbrief zou al een (eenvoudige) strategie kunnen zijn. 

 

Heeft u al een strategie?

Content

Een van de fundamentele onderdelen binnen uw marketing en communicatie strategie is natuurlijk de content. Zonder content hebben we niets te melden. Omdat u en uw collega's specialisten zijn in uw vakgebied is er een belangrijke rol voor jullie weggelegd. En met onze handvatten en tools is dit eenvoudiger dan u verwacht!

 

Heeft u al een contentkalender?

best-noordwijkerhout-marketing-nieuwsbrieven
best-noordwijkerhout-marketing-socialmedia

Social media

Het onderhouden van social media kanalen klinkt eenvoudig maar weinig bedrijven weten dit structureel vast te houden. En juist die regelmatige uitingen dragen bij aan een betrouwbare indruk van uw (potentiële) klant. Want wees eerlijk, wat is uw eerste indruk als u 'laatste bericht 4 maanden geleden' ziet staan? 

 

Wij willen graag structureel aanwezig zijn

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven versturen klinkt misschien wat ouderwets maar het is nog steeds een de meest effectieve methodes. Een goede mailstrategie is wel fundamenteel voor het succes van uw nieuwsbrieven. Het segmenteren van uw klantenbestand, onderwerpen en interesses kan al een enorm verschil maken. Met hagel schieten hoeft niet meer! 

 

Hier willen we graag meer over weten

best-noordwijkerhout-marketing-Nieuwsbrief-versturen
best-noordwijkerhout-marketing-socialmedia

Promotiemateriaal

Niets is leuker dan uw collega's en relaties te overspoelen met uw merk. Van pennen tot snoepblikken en van koffiemokken tot tasjes. Wij verzorgen de concepten, opmaak en aanleveren bij de drukker. Door ons opgebouwde netwerk van leveranciers kunnen we perfecte partner selecteren. 

 

Graag! Wij willen ook gepersonaliseerde producten

Meer over marketing?

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.